میتونم مستقل شوم و برای زندگی و دانشگاه به شهر دیگه برم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۵ #53058349

با سلام دختری ۱۸ ساله هستم که پدر مادر تو سن ۳ یا ۲ سالگی از هم جدا شده اند و حضانت من دست مادرم هست و مادرم خیلی با من بد رفتاری میکنه و در عین حال کتکمم میزنه میتونم حضانتمو بگیرم و برای زندگی و دانشگاه به شهر دیگ برم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید مستقل زندگی نمایید

با سلام و احترام
حضانت شما منتفی است چون به سن قانونی رسیده اید
افراد بالغ میتوانید مستقلا در امورات خود تصمیم گیری و اقدام کنند.

با دروود. شما در این سن ۱۸ سالگی ویگر تحت حضانت نیستید.

حضانت در مورد افراد بالغ منتفی است.

با توجه به سن شما ( ۱۸ سال)میتوانید مستقل زندگی کنید

اولا که گرفتن حضانت شخص توسط خود شخص امکان عقلی و عملی و همچنین معنا ندارد، ثانیا اینکه بله شما میتوانید مستقلا هر جایی زندگی کنید و به ادامه تحصیل بپردازید و سایر امور روزمره زندگی خود را داشته باشید و این موضوع منع قانونی ندارد؛ اینکه تا چه حد امکان و توانایی این امر برای شما وجود دارد بحث دیگری است

سلام
بحث حضانت مطرح نیست چراکه سن قانونی دارید