آیا قضات محدودیت فعالیت در بازار بورس یا محدودیت شغل دوم دارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۴۱۱ #53049200

سلام و آرزوی قبولی طاعات خدمت شما عزیزان
بنده میخواستم در کنکور رشته علوم قضایی دانشگاه دادگستری رو انتخاب کنم در این زمینه چند سوال از شما عزیزان داشتم باشد که انتخاب دقیقتری داشته باشم
حقوق دانشجویان حین تحصیل در سال ۹۹ چقدره؟
حقوق پس از پایان تحصیلات برحسب سال ۹۹ چقدر تخمین میره؟
آیا مشاغل قضایی کارانه هم دریافت میکنند؟ حدودا چقدر؟
محدودیت های دیگری قضات در زندگی با اون مواجهن؟
آیا دروس این رشته سخت هستند و کسانی که از رشته تجربی که دروس دبیرستانشون عموما مفهومی بودند در دروس حفظی این رشته به مشکل برنمیخورن؟ چون همونطور که میدونید باید معدل بالای ۱۵ باشه وگرنه هزینه تحصیلات اخذ میشه یعنی مثلا باید عدد ماده های قانون رو هم حفظ کنند؟
سپاس از شما

مشاوره حقوقی مطالعات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
فرمایشات جناب عبدالهی مورد قبول بنده نیز میباشد

سلام و‌ درود، شغل قضاوت دارای شرایطی است که در قوانین مخصوص آن ذکر شده است، هم چنین دارای محدودیت شغل دوم هم می باشد و شئون خاصی دارد؛ در مورد حقوق و مزایای دانشجویان دانشگاه علوم قضایی نیز باید اشاره داشت که از بدو ورود، کمک هزینه تحصیلی دریافت خواهید کرد و امتیازاتی از سوی دانشگاه خواهید داشت که در سایت دانشگاه می توانید بیشتر بررسی کنید؛ موفق باشید.

دوست عزیز :
با توصیفاتی که کرده اید توصیه می شود هرگز به شغل قضاوت و تحصیل در دانشگاه علوم قضایی فکر نکنید . چرا که تحصیل در این رشته و اشتغال در محاکم در درجه اول نیازمند عشق و علاقه بوده و تنها باهمین علاقه میتوان سختیها و مشقات شغل مذکور را تحمل نمود . به عنوان نمونه شما در صورتیکه تمام مراحل پذیرش و آموزش را طی کنید ، پس از فارغ التحصیلی باید مدتی در حدود حداقل ۵ سال در یکی از دادسراهای دورافتاده به عنوان دادیار مشغول خدمت شوید و طی مراحل ارتقاء نیز دارای مشکلات و مصائب فراوانی است که با روحیه شما کاملا در تضاد می باشد . ضمنا انتخاب رشته بر مبنای میزان درآمد در زمان فارغ التحصیلی اصلا کار عاقلانه ای نبوده و بهتر است که رشته مورد علاقه خود را انتخاب نمایید .