آیا شش ماه حبس تعزیری قابل خرید هست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۶,۶۵۶ #53012

باعرض سلام من به جرم جعل شناسنامه به دوسال حبس محکوم شدم بعد با رضایت شاکی در دادگاه تجدید نظر به شش ماه حبس تعزیری محکوم شدم الان این شش ماه قابل خرید هست

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حبس خریدنی نیست،یک عنوان عامیانه است که به غلط بین مردم رایج شده است،شمامی توانیددرخواست تخفیف راازدادگاه بخواهیدودرصورت وجودجهات مخففه احتمالاحبس شمابه صورت تعلیق یاتعویق دربیاید.

با سلام
یکی از خصوصیات بارز قانون مجازات اسلامی ۹۲(جدید )وجود نهادهای ارفاقی از جمله تعویق صدور حکم، تعلیق اجرای مجازات و... می باشد
به فرض سوال اگه با مقام محترم قضایی مربوطه صحبت شود، مشکل شما حل خواهد شد.
ان شاءالله

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

سلام
خرید حبس در قانون وجود ندارد
میبایست در رای برای شما به جزای نقدی یا تعلیق تبدیل میشد .
اما حال میتوانید به اجرای احکام مراجعه کنید که قاضی اجرا برای شما درخواست تعلیق یا تخفیف بدهد .

سلام حبس که قابل خرید نیست ولی میتوانید از تاسیسات حقوقی استفاده کنید

با سلام بستگی به جرم و شرایط مخففه جرم وجود داشته باشد

درخواست تخفیف را از دادگاه بخواهید احتمال تعلیق وجود دارد.