جزای خیانت زن علیه شوهر چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۸۲ #53011547

سلام.
قبلا از این سایت سوال کرده بودم که زنم چندین بار بمن خیانت کرده و با مردان غریبه رابطه نامشروع داشته. شما فرمودید اگر ادله کافی دارید میتوانید شکایت کنید. من ادله کافی دارم اما نهایت رای دادگاه چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
بسته به نوع ادله و اثبات آن: شلاق یا اعدام

باسلام درصورتی که فقط رابطه نامشروع باشد میتواند تا ۹۹ ضربه شلاق به همراه داشته باشد.

درود
راه اقامه شکوائیه برای شما باز است اما :
با توجه به اینکه در حوزه خانواده ، اقامه دعوا می بایست اخرین انتخاب باشد ، بهترین انتخاب شما در مرحله اول استفاده از مشاور روانشناس در حوزه خانواده است .حفظ بنیان خانواده و بعد از آن ازادی انتخاب برای همسرتان ، نسبت به زندگی مشترک بهترین کاریست که میتوان کرد ، پس بجای پیمایش اینکه چه راههایی برای محکوم کردن همسرتان دارید ، بهتر است در صورت عدم تمایل ایشون به زندگی با شما ، همسرتان رو توافقی طلاق دهید تا هم شما از پرداخت مهر رها شوید هم ایشان چنان که دوست دارند زندگی کنند ، وانگهی اگر ایشون منزل شما رو ترک کنند و حاضر به تمکین نشوند شما راهی جز طلاق ندارید مضاف بر اینکه بار پرداخت مهر هم متحمل میشوید.مطمئن باشید طلاق و اخراج ایشان از زندگیتان بهترین مجازات است
پیروز باشید

اگر رابطه در حد تقبیل و مضاجعه باشد تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری مجازات دارد

با سلام.دوست عزیز مجازات رابطه نامشروع غیر زنا شلاق تعزیری تا ۹۹ ضربه شلاق خواهد بود.

در صورتیکه در دادگاه همسر شما به زنا اقرار کند یا بتوانید ۴ شاهد مرد که زنا را به چشم رویت نموده اند به دادگاه معرفی کنید و شهادت ایشان مورد پذیرش دادگاه قرار بگیرد ، حکم اعدام پیش بینی شده است . البته با این شرایط سخت است که مدعی امکان اثبات اتهام شوید .
مدارکی که معمولا قابل ارائه باشد حداکثر میتواند اتهام رابطه نامشروع دون زنا را ثابت کند که ۹۹ ضربه شلاق برای ان در نظر گرفته میشود .

با سلام
باید مشخص نمایید رابطه نامشروع دقیقا چه بوده؟ و مرد یا مردهای مقابل مجردند یا متاهل؟ روابط به خواست و رضایت همسرتان برقرار می شود؟ یا با اجبار و اکراه؟ ....