شناسه ملی فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران چطور دریافت بشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴,۳۹۹ #53003916

باسلام جهت شکایت از طریق دیوان عدالت نیاز به شناسه ملی فراجا دارم متاسفانه تو هیچ سایتی نتونستم پیداکنم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به سایت دیوان محترم عدالت اداری مراجعه نمایید

از طریق سایت دیوان عدالت قابل دریافت است

باسلام از طریق سایت دیوان عدالت قابل دریافت است

با سلام،از طریق سایت دیوان عدالت اداری قابل دستیابی است.

www.ilenc.ir به سایت مراجعه کنید یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

سلام
فرماندهی انتظامی جزئی از ستاد نیروهای مسلح و زیر مجموعه وزارت کشور است، شناسه وزارت کشور ۱۴۰۰۰۲۷۱۶۳۶ اگر به شناسه فرماندهی یا ستاد دسترسی نداشتید ممکن است بتوانید دعوای خود را به طرفیت وزارتخانه طرح کنید

با درود. اولا دفاتر خدمات قضائی شناسه ملی اشخاص حقوقی و ارگانهای دولتی را دارند یا از سایت پایگاه اطلاع رسانی اشخاص حقوقی دولتی و نیروهای مسلح استفاده نمائید