خیانت در امانت زوجه چطور ثابت می شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۲۷ #52974397

سلام من زوجه هستم در دادگاه حقوقی محکوم به استرداد اموال شدم ولی به گردن نگرفتم و قیمت وسایل رو بهش میخام پرداخت کنم در صورت جلسه هم گفتم که به ناحق محکوم شدم ولی الان که محکوم شدم قیمت شو پرداخت میکنم. زوج به همراه پدرش خیانت در امانت علیه من و پدرم شکایت کردن ما امانت نامه ای امضا نکردیم به نظر شما چه رای صادر میشود هنوز رسیدگی نشده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دراین موردعنصرسپردن وسونیتی وجودنداردخیانت منتفی است

با احترام خیانت در امانت عنوان صحیحی نیست

وقت بخیر تحت عنوان خیانت در امانت نمی‌توان پیگیری کرد

باسلام حکم بی حقی صادرمیشه

بادرودوسلام خیانت درامانت منتفی می باشد.

معذرت میخوام جواب قبل ناقص ارسال شد.
برای جواب دقیق باید مشخص میکردید چه مالی بوده و آیا برای نگهداری و امانت به شما سپرده شده بوده است یا خیر.مثلا وسایل خانه بوده،طلا بوده و....
به احتمال زیاد ادعا کردید که اموال تلف شده که رای به قیمت اموال داده شده است.اگر سونیت شما در تلف مال ثابت شود ممکن است به خیانت در امانت محکوم شوید.بازم میگم به نوع مال و رابطه بستگی دارد.
موفق باشید

با درود بنظر خیانت در امانت منتفی است