بنده برای احقاق حق و احیاء زمین چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۲۵ #52932739

با سلام
زمینی در روستا به متراژ ۲۲۵ دارم که سال ۸۴ به سند عادی قولنامه خریده ام و سالها به انجا نرفتم
الان که مراجعه کرده ام زمینم قلفتی شده است (یعنی اطراف ان ساخته شده جز این زمین) البته همه بدون مجوز ساخته اند و حتی همسایه ۲۰ سانت در زمین من ساخته است
لکن در این مدت که نبوده ام اهالی روستا هنگام نقشه برداری دست به یکی کرده اند و زمین من را به عنوان جاده برای طرح هادی معرفی کرده اند. به بنیاد مسکن مراجعه کرده ام زمین من جز بافت است اما کاربری پیاده رو و شارع به ان تعلق گرفته است.
الان بیشتر زمین بابت جاده در نقشه طرح هادی قرار گرفته است و کمتر از ۱۵۰ متر ان می ماند و به ۱۵۰ متر نیز مجوز ساخت نمی دهند و در واقع زمین از بین خواهد رفت
سوال من این است

اولا من در قولنامه برای زمین حدود اربعه مشخص کرده ام ایا می توانند زمینی که مالک شخصی دارد وحدود ان مشخص است را می توانند جز طرح هادی قرار دهند؟
ثالثا اگر باید شکایت کنم از چه کس باید شکایت کنم و روند شکایت ان چیست؟
رابعا اگر تاریخ تصویب نقشه طرح هادی بعد از تاریخ خرید زمین من باشد ایا اثری در شکایت دارد؟
خامسا اگر هیچ راهی ندارم ایا خسارت زمین را می توانم (همه زمین را یا بخش جاده را) طلب کنم؟ از چه کسی و چگونه؟
سادسا اگر خسارت همه زمین را نمی توانم طلب کنم باقیمانده زمین که مجوز ساخت نمی دهند چه باید کرد؟ چون انها باعث عیب زمین شده اند.
با تشکر از سایت خوب تان

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سند مالکیت می بایست اخذ شود

درود بر شما .شما میبایست در ابتدا سند مالکیت زمین مذکور را اخذ کنید

نخست درخواست صدور سند مالکیت بدهید.

بادرودوسلام درابتدای کار اقدام به اخذ سند مالکیت نمایید.

باسلام
برای اخذ سند مالکیت اقدام کنید .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اول باید سند مالکیت زمین را بگیرید .

ابتدائا برای اخذ سند مالکیت اقدام نمایید.