آیا میتونم ازش شکایت کنم و اینکه برای خروج گواهی رو میخوان بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۶ #52927236

شرکت سهامی خاص با وکالت بنده طی مدت دو سال من رو بعنوان مدیر عامل انتخاب و از مدرک تحصیلی استفاده نمود. اما پس از پایان ۲ سال بدون هماهنگی با من و با وکالت نامه منقضی شده دوباره من رو بعنوان مدیر عامل تعیین کرده و این دوره نیز تمام شده . حالا میگم اسم من رو خارج کنید میگن باید گواهی امضا بدهی .شرکت بدهی مالیاتی دارد و صاحب امضا رئیس هیات مدیره هست . با توجه به اینکه بدون اذن من من رو دو سال مدیر عامل زده

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

استعفای خود را تقدیم کنید ..

درود
مراتب استعفا خود را طی ارسال اظهارنامه به اطلاع شرکت برسانید

سلام وقت بخیر
کناسب تر است که از طریق اظهارنامه ،استعفای خود را اعلام نمایید.

باسلام به موجب اظهارنامه رسمی اعلام استعفا کنید.

سلام
بهتر است نسبت به اعلام استعفا اقدام کنید

با درود استعفای خود را اعلام کنید

با سلام
استعفای خود را اعلام نمایید