ایا به شعبه جهت اصلاح ایراد رای مراجعه کنم یا طبق همین رای بعد از ۲۰ روز قطعیت پیدا میکنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۰۸ #52926451

با سلام
من برای استرداد جهیزیه دادخواست داده بودم به سورای حل اختلاف رفت و مراحل رسیدگی طی شد و همسرم نیومد در نهایت حکم محکومیت ایشان صادر شد حدود ۵۰ روز صدور رای به تعویق افتاد به شورا مراجعه کردم و یک نسخه از رای را بهم دادن در رای چاپی رای حضوری نوشته شده و ۲۰ روز‌مهلت تحدید نظر خواهی در دادگاهای مدنی دارد چند روز بعد رای به صورت الکترونیک ابلاغ شد ، اما در نسخه الکترونیک رای غیابی اما بازم فقط ۲۰ روز مهلت تجدید نظر خواهی دارد..در سامانه ی ثنا در قسمت خطای ابلاغ این خطا را ثبت کردم که پاسخ دادند که این خطا مربوط به شعبهاست و ربطی به سامانه ثنا ندارد..در نهایت سوال من اینست که ایا به شعبه جهت اصلاح ایراد رای مراجعه کنم یا طبق همین رای بعد از ۲۰ روز قطعیت پیدا میکنه؟ چون غکر کنم رای غیابی باید ۲۰ روز واخواهی و ۲۰ روز تجدید نظر داشته باشه..چطور این امکان وجود داره؟ البته متاسفانه رای هایی که صادر میشن خیلی هم ایراد نوشتاری و غلط املایی دارن
با تشکر

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام با مراجعه به شعبه مربوطه درخواست اصلاح نمایید.

سلام وقت بخیر
از طریق شعبه خواستار اصلاح شوید.

درود
به شعبه مراجعه و درخواست اصلاح نمایید

سلام
میتوانید درخواست اصلاح نمایید

به شعبه مراجعه و درخواست اصلاح بفرمائید

با درود حضورا پیگیر پرونده باشید

به شعبه مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید