رابطه با زن شوهر دار در حین طلاق چه عواقبی برایم دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #52921861

سلام من با یک خانوم متاهل که در شرف طلاق بود دوست شدم
خانوم از شوهر کلا جدا زندگی میکنه
حالا شوهرش فهمیده و میخواد پرینت تماسو پیامک بگیر
تا خانوم نخواد شوهرش میشه پرینت سیم کارت رو بگیره یا شکایت کنه و قاضی دستور پرینت رو بده!؟!؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه زوج پیگیر پرونده شود با صلاحدید مقام قضایی می‌توان اقدام به پرینت مکالمات و پیامکها نمود.

سلام و احترام

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است پیامک و چت و تصویر از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند. لذا در صورت دستور قاضی میتوان از هر خطی پرینت گرفت.

توصیه می کنم جهت پیگیری این موضوع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید،

سربلند و پیروز باشید.

بله در صورت شکایت کیفری امکان پرینت شماره وجود دارد

سلام
ارائه پرینت مکالمات و ... صرفا بنا به دستور مقام قضایی امکان پذیر می باشد