از شرکتی که کار می کردم استعفا دادم ولی سفته به من مسترد نشد آیا کارفرما می تواند روی آن اقدام کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۹ #52920364

با سلام من در شرکتی به مدت ۲۵ روز کار کردم از آن شرکت استفا دادم اما سفته ای که به شرکت دادم در قرار داد ۱۰ ساله بوده ۱۰ میلیون تومان روی سفته فقط نام نام خانوادگی و آدرسو شماره شناسنامه و امضا کرده ام بعد استعفا سفته به من تحویل نداده اند و در ضمن حقوق من برایاین چند روز کار را هم نداده اند و من بحث لفظی با مدیر شرکت کردم آیا می‌تواند با سفته من کاری انجام دهد آن را اجرا بگذارد؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
اگر سفته دارای تاریخ باشد تا ده روز قابل واخواست می باشد در غیر اینصورت می توانند سفته را واخواست نمایند اما اگر درقرارداد ذکر شده باشد که سفته بابت ضمانت و حسن انجام کار نمی توانند نسبت به آن اقدام نمایند .
با توجه به اینکه قبل از پایان موعد توافق شده در قرارداد شرکت را ترک کرده اید و اگر باعث ورود ضرر و زیان به شرکت شده باشید کارفرما می توانند بابت مطالبه وجه سفته اقدام نماید.
موفق باشید