در صورتی که زوجه محکوم به تمکین شده ودر حال دریافت مهریه باشد در صورت عدم توافق زوج برای طلاق در هر شرایطی میتواند طلاق خلع بگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۷ #52873279

باسلام و احترام
خانومم دردادگاه تمکین بصورت قطعی محکوم به تمکین گردیده است و ماشین بنده را طی مزایده فروخته و سهام را نیز بابت مهریه دریافت کرده و ماهانه از حقوق کارمندی بنده، در حال دریافت مهریه میباشد بنده تحت هیچ شرایطی حاضر به طلاق ایشان نیستم حتی با بذل مهریه، با توجه به اینکه بنده هیچ مشکلی هم از بابت عسر و هرج ندارم و حق طلاق با بنده است و تحت هیچ شرایطی حاضر به طلاق نیستم و میخوام که خانم به زندگی بازگردد، خانومم میتواند طلاق بگیرد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام نمیتواندتقاضای طلاق نماید حتی طلاق خلع.یکی از شرایط بذل مهریه وکراهت زوجه وجودعسروحرج است

با سلام خدمت شما عرض کنم که حق طلاق با مرد است و نمی‌توان این حق را از ایشان صددرصد نمود اما می‌توان به زوجه وکالت در طلاق داد اما در غیر این صورت از زوجه می‌بایست بتواند اسب و حرج خود را اثبات کند تا بتواند طلاق بگیرد

با سلام
با مواردی که در متن سوال فرمودید فعلا ایشان نمی توانند طلاق بگیرند و نفقع هم بهشون تعلق نمی گیرد اما همان قانونی که حق طلاق را به شما داده همان قانون هم اجازه تمکین اجباری را نداده اما در آینده و با گذشت حدودا ۳ سال مفارقت کامل زوجه می تواند در قبال بذل حقوق مالی دادخواست طلاق بدهد که امکانش پذیرش هست

سلام
زوجه باید بتواند عسر وحرج خود رااثبات کند تا بتواند طلاق بگیرد

با سلام؛حق طلاق بر طبق قانون با زوج است و با توجه به شرایط و انچه شما اظهار کردید و زوجه در صورت بهرهمندی ازاین حق باید عسر وحرج خودرا با دلیل و مدرک در دادگاه به اثبات برساند

در حال حاضر با توجه به توضیحات خیر ولی در صورت سپری شدن مدت طولانی و اینکه به هر روی امکان اجبار به تمکین نیز نمی باشد وصرفا زوجه از نفقه محروم می گردد تحت شرایطی و با بذل مهریه و پذیرش قاضی امکان صدور طلاق در آینده وجود دارد

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر گرچه موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.
اما زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود