در صورتی که محکوم نشود آیا میتواند اعاده حیثیت کند یا این موارد ربطی به اعاده حیثیت ندارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۶ #52871321

باسلام و احترام /آیا میتوانم از خانم سابقم که یک سال و نیم قبل از هم جدا شده ایم و طلاق خلع گرفته است و کلیه حقوق مالی را در قبال طلاق بذل نموده است و من قبول بذل کرده ام ، بابت طلاهای مهریه در طول دوران زندگی که تحویل نداده است الان از او شکایت کنم تا طلاها را به من برگشت دهد؟
آیا باید در شورای حل اختلاف شکایت کنم یا دادگستری؟
آیا بایددر محل دادگاه اقامت خوانده شکایت کنم یا محلی که باهم زندگی میکرده ایم؟
با سپاس و تشکر فراوان

مشاوره حقوقی افترا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست استردادطلاها را تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام
اگر هبه باشد عین آن موجود باشد می‌توان رجوع کرد.

سلام. با اثبات هبه بودن طلاها میتوانید درخواست رجوع از هبه را بمایید دادخواست را در دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

در صورت عدم موفقیت در دعوای حقوقی ، اعاده حیثیت طرف مقابل موضوعیت ندارد.

باسلام
دادخواست استرداد طلاها رو مطرح نمایید.

درصورت اثبات هبه بودن طلاها و موجود بودن عین طلاها میتوانید در محل خوانده طرح دعوی ثبت وجهت استرداد آنها اقدام نمایید ودر دادگاه رسیدگی خواهد شد.

در صورت اثبات هبه و موجود بودن عین موهوبه امکان رجوع وجود دارد.