آیا کارشناس تخلف نکرده، تخلفاتشون و مجازاتشون چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۱ #52870351

با سلام
اینجانب برای اینکه رئیس هیئت مدیره اعلام کرد اعضا هیئت مدیره از پول شارژ های دریافتی در ملک دیگری هزینه می نمودند بعد از ارسال اظهارنامه درخواست تامین دلیل حسابرسی نمودم و در تاریخ ۲۸-۰۸-۹۹ جهت هزینه کارشناس را پرداخت نمودم ولی به علت اینکه محل ملک در شهرستان نوشهر بوده و عدم اجازه تردد با لایحه فیش را ارسال نمودم و در مورخ ۱۰-۰۹-۹۹ حضورا به حل اختلاف مراجعه نمودم و با حضور کارشناس مدارک اولیه را تحویل دادیم و با تماس با خوانده ها درخواست مدارک نمود ولی تا مورخه ۲۴-۱۰-۹۹ مدارک را تحویل کارشناس ندادن و کارشناس در مورخه فوق به صورت کتبی یک هفته باز مهلت داد ولی بازهم تا امروز مدارک تحویل ندادن و کارشناس نه مدارکی که دیده نه نظریه خود را اعلام می کند نه عدم ارائه مدارک را اعلام می کند .
(( یکی از اعضا هئیت مدیره آشنا فرماندار نوشهر می باشند و با آشنا بازی ایشان کارشناس دارد وقت برای حسابسازی میخرد ))
حال سوال :
مطابق با تامین دلیل فقط ۷ روز مهلت پاسخ داشتن .
۲- کارشناس می تواند حتی بعد از گذشت ۳ ماه باز پاسخ ندهد؟
۳- جهت شکایت از کارشناس باید حضورا به کانون کارشناسان مازندران مراجعه نمایم یا از تهران می توانم اقدام کنم ؟ ( بنده ساکن تهران هستم )
۴- درصورت جواب کارشناس در ثنا به بنده اعلام میشود یا حضورا باید به حل اختلاف بروم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع را از طریق کانون کارشناسان استان پیگیری نمایید.

بادرودوسلام ازطریق کانون کارشناسان استان مراجعه و اقدام نمایید.

با درود به کانون کارشناسان استان مربوطه مراجعه کنید

شما باید به شورای حل اختلاف موضوع را بیان کنید تا شخص دیگری را جایگزین ایشان نمایند.
پس از اینکه قاضی دادگاه قرار کارشناسی صادر کرد تا کارشناس موضوع را بررسی کند ، نتیجه کارشناسی باید ظرف مهلت مشخص شده از سوی دادگاه معین و به قاضی اعلام شود ؛ در غیر این صورت ، اگر مدت اظهارنظر کارشناس به پایان رسیده و نظریه وی اعلام نشده باشد ، قاضی کارشناس دیگری مشخص خواهد کرد .

سلام و ارادت
تخلف کارشناس را به کانون کارشناسان محل کارشناسی اعلام نمایید و از شعبه بخواهید کارشناس را جهت اخذ توضیحات احضار نمایند .

تخلف کارشناس را به کانون کارشناسان مربوطه گزارش کنید

۱. مسلما کارشناس تخلف نموده است
۲. برای ارجاع مجدد به کارشناس جدید باید باتوجه به اطاله به عمل آمده مورد را از طریق شعبه با ارسال لایحه ای از سامانه ثنا پیگیری کنید
۳. برای پیگیری پرونده می توانید از طریق سامانه ثنا اقدام کنید.
۴. برای پیگیری تخلفات کارشناس باید به کانون مربوطه مراجعه نمایید.