اثبات رابطه نامشروع از طریق واتساپ چطور است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۹۹۳ #52865610

با سلام
ببخشید همسرم به مدت ۴ سال با یه مرد ۱۵ سال بزرگتر از خودش رابطه داشته که به مرور این رابطه تبدیل به رابطه عاطفی شده و ودر نهایت منجر به بارها چت نامشروع کرده ، لازم به ذکر که یه بار بهم اعتراف کرد ولی گفت رابطه دوستی بوده و تخلف نکرده ، ممم بخشیدمش ولی متاسفانه ادامه داده و من چت هاشو تو واتس آپ اسکرین شات گرفتم ، از طرفی چندین بار با همسرم تلفنی صحبت کردم و به رابطه نامشروع و سکس چت هاش اعتراف کرده و من صداش رو ضبط کردم ، میتونم رابطه نامشروع رو ثابت کنم البته موارد متعددی هم تو پیام های بین من و خانومم به رابطه نامشروعش اعتراف کرده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. شرایط طرح دعوامیسراست

سلام. میتوانید اقدام به طرح دعوا نمایید....

امکان اقامه دعوا میسر است

با درود اقدام کنید به استناد مدارک موجود

سلام وقت بخیر
بله میتوانید اقدام به طرح دعوا نمایید.

سلام امکان اقامه دعوا به استناد مدارک خود را دارید و موضوع بستگی به نظر مقام قضایی دارد

درود
رویه ها متفاوت می باشد و رابطه مجازی نامشروع محسوب نمی گردد
اگر اثبات نگردد زوجه می تواند به جهت افترا شکایت نماید