بعد از گذشت دو ماه از پرداخت خسارت امتناع میکند، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۴ #52864165

با سلام بنده حدود دو ماه پیش خودرویی در حین مستی از پشت به ماشین من زد و مقصر شناخته شد. چون در حین رانندگی در مستی بوده خسارت ماشین من را باید شخصا پرداخت کند. اما بعد از گذشت دو ماه از پرداخت خسارت امتناع میکند. چگونه میتوانم از وی خسارت را تمام و کمال بگیرم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اقدام به تامین دلیل نموده و نظریه کارشناسی برای برآورد میزان خسارت را دریافت کنید . سپس باستناد نظریه کارشناسی میتوانید دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت فرد مذکور را تقدیم نمایید .