بررسی مدرک قانونی طلاق چگونه ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۳ #52854113

آقایی قصد خواستگاری از خواهرم را دارد و اظهار میکند همسر سابق خود را طلاق داده است. اما شواهدی داریم که هنوز با همسرش زندگی میکند و متاهل است. شناسنامه خود را نشان نمیدهد و می گوید برای امور اداری شناسنامه اش در یک ارگان درگیر است. تاریخ طلاق خود را یک ماه قبل اعلام کرده. می خواهیم بدانیم بدون اطلاع وی چگونه میتوانیم بررسی کنیم آیا طلاق صورت گرفته یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه نهادهای مطلع یعنی دفترخانه ثبت کننده طلاق و اداره ثبت احوال به شما چون فاقد سمت می باشید پاسخ نمی دهند اما شما می تواند درخواست گواهی تجرد نمایید
ملاحظه طلاق نامه و یا شناسنامه زوجه نیز راهگشا می باشد.