ایا قابل تجدید نظر خواهی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۰۰ #52835397

موضوع پرونده خسارت تاخیر تادیه رد مال برای فروش مال غیر است که قولنامه مال سال هفتاد دو ...شکایت سال هفتاد و شش..و حکم کیفری سال هفتاد و نه است..در دادخواستی که دادم به اشتباه زمان شروع تاخیر تادیه را سال هفتاد و نه مطالبه کردم..ولی در خود دادنامه امده که ضمیمه کردم دادرس بیان کرده که از سال هفتاد و شش قابل خواستن است ولی چون از. هفتاد و نه خواستن دادگاه تکلیفی ندارد..همچنین انتهای بازه رو هم اردیبهشت نود و هشت محاسبه کرده ولی من تا زمان اجرای حکم می خواستم..ایا قابل تجدید نظر خواهی است.؟.مرسی

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تجدید نظر به دادخواست اولی که در دادگاه نخستین مطرح شده رسیدگی میکند و در تجدید نظر موضوع جدید نمی توانید مطرح کنید و باید جهت خواسته جدید دادخواست مجدد مطرح کنید

با سلام
در تجدیدنظرخواهی به خواسته جدید رسیدگی نمی شود و شما می توانید نسبت به مطالبه خسارت تاخیر تادیه سال ۷۶ تا ۷۹ مجدد دادخواست بدهید.

خیر امکان تجدیدنظر خواهی نسبت به این موضوع را ندارید

دادگاه طبق خواسته خودتان رسیدگی کرده است و شما نمیتوانید در این مرحله خواسته را تغییر دهید

تنها راه این است که دادخواست دیگری بدهید و مطالبه خسارت تاخیر تادیه را برای آن بازه از قلم افتاده مطرح نمایید .در اینصورت امکان پذیرش موضوع فراهم میگردد.که این امر مستلزم رسیدگی است و میتوانید دادنامه فعلی را جهت تسعیل در امر بعنوان مدرک در آن پرونده ارایه کنید