آیا امکان گرفتن طلاها رو دارم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۱ #52822279

باسلام زوجه درخواست طلاق کرده والآن مهریه رو پرداخت کردم آیا امکان گرفتن طلاهایی که پیششه رو دارم و من هم نمیخوام طلاقش بدم یعنی هنوز که طلاق نگرفته میشه طلاهام رو بگیرم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در صورت موجود بودن طلاها، می توانید با ارایه دلایل خود مبنی بر اینکه شما ان را خریده و هدیه داده اید، نسبت به استرداد آن اقدام‌نمایید.

حق گرفتن طلا دارید باید داخواستی تنظیم بشه که درخواسته استرداد هبه کنید

بله امکان استرداد وجود دارد.

با سلام
اگر طلاها متعلق به شما میباشد و مدارک ویا فاکتوری دارید می توانید تقاضای استرداد آنها را بنمایید

اگر عین طلاها موجود باشد و در دست زوجه هست یعنی هنوز نفروخته یا به کس دیگری نداده با داشتن فاکتور خرید طلاها می توانید درخواست استرداد هدایا را بدهید ضمن اینکه حق طلاق با زوج است مگر اینکه زوجه بتواند عسر و حرج در دادگاه ثابت کند تا بتواند درخواست طلاق بدهد و طلاق بگیرد

سلام
اگر طلاها متعلق به شما باشد و دلایلی بر این امر داشته باشید می توانید تقاضای استرداد آنها را به نمایید

سلام
بله حق گرفتن طلا دارید باید داخواستی تنظیم بشه که درخواسته استرداد هبه کنید