آیا من میتونم نسبت به قراردادهای املاک و در هنگام ایجاد اختلاف بین طرفین معامله، بدون داشتن مجوز این کار موافقت نامه داوری را پر کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۸۵ #52807802

سلام.
بنده دارای مدرک کارشناسی حقوق و زیر نظر صنف اتحادیه مشاورین املاک شهرستان، به عنوان مشاور املاک مشغول بکار میباشم.. از وکلای محترم سوالم اینه آیا من میتونم نسبت به قراردادهای املاک و در هنگام ایجاد اختلاف بین طرفین معامله، بدون داشتن مجوز این کار موافقت نامه داوری را پر کنم و در آخر رای داوری صادر کنم؟ و آیا اگه رای صحیح و مستدل باشه، داوری و حل اختلاف انجام شده مورد تایید و پذیرش دادگاه خواهد بود؟ ممنون از لطفی که میکنید

مشاوره حقوقی داوری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام داور کسی است که قرارداد را بتواند داوری کند اگر میتوانید بله

با سلام
با توجه به تراضی و توافق طرفین میتوانید اقدام به داوری نمایید

داوری نیاز به داشتن مجوز خاصی ندارد و هر شخصی که اهلیت معامله دارد می تواند به عنوان داور انتخاب شود

درود بر شما
اگر طرفین به داوری مرضی الطرفین شما اعتراضی نداشته باشند رای شما برای طرفین لازم الاتباع است

باسلام
انتخاب داور مرضی الطرفین در قرارداد فقط بستگی به توافق و تراضی طرفین "متعاملین،متعاقدین،متصالحین" دارد.لیکن باید اصول و قواعد حاکم بر آیین دادرسی را بلد بوده هرچند که رعایت آن الزامی نمی باشد.

با سلام، بله، ممانعتی در قانون پیش‌بینی نگردیده و انتخاب طرفین به تراضی مدنظر می‌باشد ...