توسط نیروی انتظامی توقیف شده و به کالای قاچاق ارجاع شده است چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۲۱ #52805846

مرغدار هستم در آذربایجان غربی یک واحد مرغداری گوشتی دارم دوره تابستان دچار تلفات در اثر بیماری برونشیت شدم پس از پایان دوره مقداری از ذرت و سویای دوره باقی مانده بود که برای دوره بعد و باتوجه به بیماری پیش امده قابل استفاده نبوده و باید به کارخانه های تولید دان ارسال می شد و بصورت پلت به ما تحویل می شد برهمین اساس ذرت را از طریق کامیون به کارخانه ای خارج از استان(آذربایجان شرقی) فرستادم در راه توسط نیروی انتظامی توقیف شده و به کالای قاچاق ارجاع شده است باتوجه به جمیع نکات توضیح داده شده راهکار پیشنهادیتون رو می خواستم پیگیر بشم بیخیال بارم بشم قانونا در این خصوص چه میتوان کرد لازم بذکر است باتوجه به مشاوره های انجام شده درخصوص پرونده های مشابه گفته اند نتها بارشان توقیف شده بلکه جریمه هم شده اند و حتی نامه جهاد کشاورزی و اموردام استان درخصوص داخلی بودن محموله ذرت و نامه کارخانه مقصد در خصوص ارسال بار به کارخانه جهت پلت شدن و ارسال به مرغدار مقبول تعزیرات حکومتی نبوده و محموله مصادره و جریمه نیز شده اند باتشکر

مشاوره حقوقی تعزیرات
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست ادله و مستندات خود را ارائه و دفاع نمایید

با سلام دلایل و مدارک و مستندات خود را مرجع مزبور جهت دفاع ارائه دهید

دلایل و مستندات خود را به مرجع مزبور تقدیم نمایید.

دلایل و مدارک و مستندات خود را جهت دفاع ارائه دهید.

سلام.دلایل خود را تقدیم نمایید

دلایل و مستندات خود را جهت دفاع ارائه دهید

بادرودوسلام دلایل و مستندات خودرا تقدیم نمایید.