آیا جمله "شعور داشته باش" توهین است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۱۷ #52792466

آیا جمله شعور داشته باش توهین محسوب میشود. درمورد آن توضیح بدهید. بازپرس توهین حساب کرده و به دادگاه کیفری ارسا ل کرده

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بخواهیم بر اساس تعریفی که قانون مجازات ارائه می دهد بیان داشت همین که کلمه ای با عث استخفاف و کوچک شمردن دیگری شود با توجه شخصیت و موقعیت اجتماعی طرف توهین محسوب می شود و لی در رویه قضایی موجود در دادسرا جمله ای مثل بالا توسط مقام قضایی توهین محسوب نمی شود .

توهین بسته به شخصیت اشخاص تفسیر می شود در مواردی از جمله عرف ، این جمله معنی مخالف داشته وتوهین است.