آیا خوانده میتواند دادخواست اعسار دهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۷ #52785481

عرض ادب و احترام
چکی به تاریخ روز از شخصی دارم که بابت شراکت معدن بوده و برگشت خورده
روی چک هم نوشته شده بابت بدهی
چون شخص صادر کننده ،چک روز صادر کرده‌ و همان لحظه از موجودی حساب خود مطلع بوده، آیا میتواند پس از صدور اجراییه ، درخواست اعسار کند؟

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،در صورتی که توان مالی برای پرداخت نداشته باشد می تواند برای تقسیط بدهی ،تقاضای اعسار نماید . پذیرش یا عدم پذیرش با قاضی خواهد بود

سلام بله میتواند درخواست اعسار کند ولی پذیرش آن بر عهده مرجع قضایی می‌باشد بعد از استعلامات لازم

تقدیم دادخواست اعسار حق مدیون است، لیکن پذیرش اعسار پس از بررسی وضعیت مالی مدیون با قاضی دادگاه است.

با سلام ، می تواند تقاضای اعسار دهد لیکن پذیرش و یا عدم پذیرش آن با توجه به بررسی ها و استعلامات ماخوذه توسط مرجع قضایی صورت میگیرد .

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد تا تقسیط گردد

بله مانعی برای دادخواست اعسار وجود ندارد

بله می تواند به استناد شهادت شهود و ... اعسار دهد شما می توانید در صورتی که ایشان اموالی منهای مستثنیات دین دارد را جهت اثبات تمکن به دادگاه جهت عدم صدور اعسار معرفی نمایید