ایا میتوان ریز مکالمات و متن پیامک ها را پرینت گرفت؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۴ #52777092

شخصی ۶سال پیش ایجاد مزاحمت کرده و شکایت کرده و از او تعهد گرفتیم ولی الان باز مزاحم شده و تهدید و اخازی کرده

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با دستور قضایی تا ۶ ماه امکان دریافت پرینت تماس و پیامک خواهد بود

درود
ضمن اعلام شکایت کیفری درخواست استعلام کنید

با احترام با دستور مقام قضایی امکان پذیر است

باسلام
بله به جرم تهدید و اخاذی با استناد به پرینت پیام ها میتوانید شکایت خود را در یکی از دفاتر خدمات قضایی ثبت و پیگیری کنید.

باسلام
متاسفانه تا ۶ماه قابل دریافت است

از طریق مراجع صالحه قضایی و انتظامی موضوع مورد بررسی قرار گیرد

سلام. متن پیامک ها قابل استعلام نیست مگر درمسایلی که به امنیت کشور و....مربوط است (ماده ۱۵۰قانون آیین دادرسی کیفری)لکن مقام قضایی میتواند ادرس ومشخصات خطی که ایجاد مزاحمت میکند را استعلام کند به همراه اینکه آیا تماس یا پیامکی به تلفن شما از خط مزاحم انجام وارسال شده یانه وچند بار در چه تاریخ هایی؟
متن پیامک ها را هم خودتان پرنیت یا اسکرین شات بگیرید وارایه کنید. وچنانچه صدای فرد مزاحم را هم ضبط کرده اید آن را تقدیم کنید....