آیا این نظر شخصی شعبه هست یا جنبه قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۵ #52776606

به دلیل سخت بودن امضا دستی، تغییر امضا دادم و تبدیلش کردم به مهر، روز گذشته تغییر امضا رو با مهر به بانک ___ با فرم مربوطه اعلام کردم و قبول کردن، امروز زنگ زدن میگن مهر اصلا قبول نیست باید حتما امضا دستی باشه، دوستان من حتی در بانک های دیگه روی چک فقط از مهر امضا استفاده میکنن. آیا این نظر شخصی شعبه هست یا جنبه قانونی داره؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همان طوریکه استحضار دارید با توجه به ماده ۳۱۱ قانون تجارت که صراحتا اذعان نموده ضمن درج محل و تاریخ صدور ، چک حتما به امضای صادر کننده برسد لذا چنین استنباط می شود که امضا باید شخصا توسط صادر کننده بر روی چک درج شود. و استفاده از مهر را قید ننموده است در صورتی که طبق اساسنامه و روزنامه شرکت که در آن مشخص میگردد که با امضاء و مهر شرکت باشد باید بانک قبول کند آنهم حتما صاحب امضاء مشخص باشد ضمنا در خصوص استفاده از مهر نیز باتوجه به اینکه استفاده از مهر بر روی چک امکان سوء استفاده های احتمالی را توسط اشخاص ثالث فراهم می سازد به همین خاطر استفاده از مهر بجای امضاء صلاح نمی باشد.