چگونه پرونده قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۲ #52752965

پرونده تعرض از دادسرا جنایی تهران به دادگاه کیفری یک فرستاده شده ولی تعرض بصورتی بوده که پزشک قانونی نمیتوانست تشخیص بدهد برای همین اعلام کردم پزشک قانونی نمیرم چون چیزی مشخص نمیشه.
حال سوالم این است که با توجه به این شکل بودن پرونده دادگاه چگونه میخواد پرونده رو پیگیری کند و رد نکند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در هر صورت ادعای شاکی باید از طریق ادله کافی و محکم به اثبات برسد که نتیجه پزشکی قانونی یکی تز ادله محسوب می شود که از آن انصراف داده اید و در نتیجه باید از طریق ادله دیگری مانند شهادت شهود یا فیلم دوربین مدار بسته و... اقدام به اثبات ادعا نمایید

تشخیص تعرض به عهده پزشکی قانونی است و امتناع شما ازنرفتن به پزشکی قانونی به ضرر شماست

درودها علی الظاهر قرینه ای به نفع طرف مقابل دعوا میباشد

با سلام ممکن است دادگاه کیفری یک بدون نیاز به ارجاع به پزشکی قانونی و جلب نظریه آن با همان قراین و شواهد و اقاریر و اظهارات طرفین و شهود و علم قاضی در مورد وقوع تعرض تصمیم بگیرد.

با سلام و وقت بخیر؛
تشخیص شما ملاک عمل نمی باشد تشخیص پزشکی قانونی و مقام رسیدگی کننده می باشد در صورتی که شما از انجام آزمایش استنکاف نموده باشید رای به ضرر شما صادر خواهد شد فی الحال امکان ارجاع مجدد از سوی دادگاه کیفری یک برای بررسی موضوع نیز وجود دارد.

با سلام
در صورت امتناع شما و عدم وجود سایر مدارک که بتواند قاضی را نسبت به وقوع جرم به یقین برساند دادگاه حکم برائت متهم را صادر مینماید.