چک برگشتی در وجه حامل چگونه قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۷ #52750031

سلام من به یک نفری مبلغی قرض دادم ولی ایشون تا حالا پس نداده و نمیدونه اونیکه ازش قرض گرفته منم و تا لانم پول رو پس نداده ۱ بار چک داد ولی تو تاریخش برگشت خورد دوباره فرصت خواست و یک برگ چک داد برای دو هفته بعد ولی بازم برگشت خورد من هر دو چک برگشتی را دارم و هر دو در وجه حامل میباشد چطوری میتونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه بدهید

هم میتوانید دعوای حقوقی وهم کیفری طرح نمایید در صورت دعوای کیفری حکم حبس نیز صادر خواهد شد

بستگی به مبلغ وجه چک اگر زیر بیست میلیون تومان باشد از طریق شورای حل اختلاف و اگر مبلغ مندرج در چک بالای بیست میلیون تومان باشد از طریق دادگاه قابل مطالبه است.
برای تقدیم دادخواست باید به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید.