آیا می توان علی رغم قانون کوچه های بن بست، برای تردد از درب باز شده در کوچه بن بست مجوز شهرداری گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۸۰ #52698

با سلام ، و تشکر از پاسخگویی شما
کوچه ی بن بست ما به صورتی است که شامل سه کوچه ی متصل و پشت سر هم است که ابتدای تمام آنها با نام 2/4 مشخص شده می باشد و منزل ما در انتهای نهایی این سه کوچه قرار گرفته. همسایه ی کنار ما دارای یک درب بزرگ در کوچه ی قبل از کوچه ی ما بوده و یک درب کوچک نیز در پشت دیوارش در داخل کوچه ی ما باز شده است. این درب کوچک از قبل وجود داشته و در سند شهرداری ذکر گردیده ولی از آن تردد صورت نمیگرفته.(عرض کوچه ما کمتر از 140 سانت و طول آن 13 متر و فاصله ی درب باز شده ی همسایه تا منزل ما تقریبا 30 سانتی متر است) جدیدا همسایه ی ما قسمت طبقه ی بالای خود را از طریق این درب مجزا کرده و مستقل از طبقه پایین اجاره میدهد. آیا طبق قانونی که عنوان میکند باز کردن درب و رفت و آمد از درب باز شده به کوچه ی بن بست ممنوع است آیا ما میتوانیم اقدامی نماییم؟ (در ضمن بالکن گرفته شده از این درب باز شده کاملا به حیاط منزل ما مشرف گردیده است)
با استعلام هایی که از شهرداری داشتیم خانه مجوز استفاده از طبقه دوم به عنوان یک واحد مجزا را ندارد. سوال من این است که آیا این امکان برای همسایه ی ما وجود دارد که علی رغم قانون کوچه های بن بست ، بتواند برای رفت و آمد مستاجر از درب باز شده به کوچه ی بن بست مجوز بگیرد ؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمیتوان به طور قطع اعلام کرد که ایشان اجازه اجاره طبقه دوم و احداث درب مجزا را دارند یا خیر و نیاز به کارشناسی دارد که برای اطلاعات بیشتر در این خصوص میتوانید به شهرداری مراجعه کرده و شکایت خود را علیه ایشان تنظیم نمائید.