بنده یک ملک مشاع وکالتی از متوفی خریده ام،به گواهی انحصار وراثت احتیاج دارم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۳ #52687001

من یه قطعه زمین مشاع گرفتم(وکالت بنگاهی) چندین سال قبل الان صاحبش فوت شده، ولی تو متن وکالت قید شده که میتونم نقل و انتقال اب و برق و ... بنام بزنم، اما اداره ثبت اسناد و املاک گواهی انحصار وراثت میخواد،منم نمیدونم کجا هستن اونا، راهکار قانونی که به مشکل برنخورم بگید؟
ممنون

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بافوت فروشنده وکالتنامه باطل میگردد.ولی اگر بیعنامه دارید از شورای حل اختلاف تقاضای حصر وراثت نمایید برای وراث هم از ثبت احوال استعلام گردد

یکی از افرادی که می تواند تقاضای صدور انحصار وراثت کند ذینفع است.
به شورای حل اختلاف مراجعه کنید و درخواست صدور گواهی انحصار وراثت نمایید. عدم اطلاع از وراث متوفی مانع روند کار شما نیست . از اداره ثبت احوال در این خصوص استعلام می شود.

اگر مبایعه نامه دارید میتوانید اقدام به طرح دعوی علیه ورثه متوفی را نمایید

با درود با فوت فروشنده وکالت منتفی شده و باطل است چنانچه مبایعه نامه داشته باشید میتوانید علیه ورثه ایشان اقدام به طرح دادخواست نمایید. برای اخذ انحصار وراثت به وراث رجوع کنید اگر دسترسی ندارید باید از طریق شورای حل اختلاف تقاضای حصر وراثت و استعلام از ثبت احوال برای وراث نمایید.