بنده باید چکار کنم آیا داشتن لاشه چک دلیل کافی برای پرداخت چک است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۷ #52679443

با سلام
چک برگشتی داشتم که در شوارا رای بر علیه من صادر شد و اجرایه صادر شد بنده مبلغ چک ۳میلیون تومان نقدا به دارنده چک پرداخت کردم و لاشه چک را دریافت کردم و در پرونده گذاشتم
حال فرد ادعا دارد لاشه چک سرقت شده و اعلان سرقت چک کرده

مشاوره حقوقی چک
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بار اثبات ادعا برعهده مدعی است...

مدعی باید ادعای خود را با دلیل اثبات کند ...

سلام وقت بخیر،وجود لاشه ی چک مبنی بر پرداخت بدهی است، مدعی سرقت می بایست ادعای خود را ثابت کند

سلام وقت بخیر
مدعی باید ادعای خود در این خصوص را اثبات نماید.

با درود مدعی باید ادعای خود را اثبات کند

سلام، وجود چک در دست شما اماره ای است بر پزداخت بدهی، اصل بر برائت است و مدعی سرقت باید این ادعا را به اثبات برساند

درود مدی می بایست اثبات نماید