اگر دوباره من نرم دادگاه گزارش اصلاحی میزنه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۰ #52677108

با سلام من دادگاهی در شورای حل اختلاف (شعبه صلح و سازش) برای اعسار مهریه داشتم که نرفتم و رای دادگاه به رد واخواهی بود و واخواه دوباره تجدیدنظر زده و دادگاه (شعبه صلح و سازش) روزی رو تعیین کرده سوال من اینه اگر دوباره من نرم دادگاه گزارش اصلاحی میزنه یا نه؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر اگر تمایل به صلح و سازش دارید باید در جلسه شرکت نمایید .در غیر این صورت صلح و سازشی صورت نخواهد گرفت و عدم سازش صادر می‌گردد

بادرودوسلام رای صادر می گردد.

سلام
اگر سازش محقق نشود ممکن است رد واخواهی تایید شود

سلام. در جلسه صلح و سازش حضور طرفین ضروری است. در مرحله دوم جلسه، اگر حضور نیابید، به احتمال زیاد رای صادر خواهد شد

باسلام خیر صلح وسازش طرفین باید حضور یابند

سلام گزارش اصلاحی در صورت حصول سازش هست اگر شما نرید و سازشی رخ ندهد گزارش اصلاحی هم صادر نمیگردد

خیر احتمالا رای صادر خواهد شد