قاضی میتواند لوث تشخیص دهد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۰۵ #52644535

با درود وسلام خدمت کارشناسان محترم .اگر دریک پرونده کیفری در گواهی گواهان دوطرف پرونده تعارض ایجاد شود،تمام شواهد وقرائن موجود در پرونده با گواهی گواهان بوجود آمده حال پرونده منهای گواه چه امارات وقرائنی باقی میماند بجز شکایت شاکی وگواهی پزشکی قانونی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام لوث منتفی می باشد.

باسلام
گواهی پزشکی قانونی موجب علم قاضی است

با احترام با وجود گواهی پزشکی قانونی لوث منتفی است.

با درود در سوال مطروحه لوث منتفی است

با سلام، لوث در قانون مجازات تعریف شده است و موارد گفته شده لوث نمی باشد

سلام، می تواند ، لکن این مورد را جرح گواه گویند و تعارض نهایتا این دلیل را ساقط می گرداند و قاضی به جهات دیگر توجه خواهد کرد

درود
موضوع دعوی را عنوان ننمودید . گواهی پزشکی قانونی معتبر است لیکن اگر موضوع ضرب و جرح بوده صرف گواهی پزشکی قانونی مثبت انتساب عمل مجرمانه به فرد مشخص نیست .