هر بار به پلیس زنگ میزنم پلیس به اتفاق خریدار میاید، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۱ #52643748

موروثی داریم که چهار برادر سهم داریم شخصی سه سهم را به صورت قولنامه امضا گرفت به مبلغ هر سهم ۵۵ میلیون و کلا به دو نفر نفری ده ملیون پرداخت کرد و نفر سوم را با مبلغی راضی کرد و از او وکالت محضری گرفت و مابقی پول دو نفر دیگرا نمیدهد و میگوید برید شکایت کنید و با همین وکالت نامه قفل درب ورودی و اتاق را تعوض میکند با وجودی که اسباب اثاثیه ما هنوز دراین خانه هست من چندبار رفتم سرکشی دید مشخصی غریبه داخل خانه مشغول تریاک کشیدن است به ۱۱۰ زنگ زدم مامور خودش او را با لباس زیر در خانه دید و فقط صورت جلسه کردند بعد هم بدلیل اینکه ایشان مهمان اقایی که وکالت یک سهم را دارد هست و ایشان حق دارد تو خانه ما روی اسباب اثاثیه ما هرکاری بکند لازم به ذکر است این اقا در کلانتری نفوذ دارد و به خاطر اینکه سهم مرا بخرد دست به همچین اعمالی میزند
و اخرن باری که منزل مراجعه کرد و قفل درب ورودی کلا دراورده و قفل درب اتاقها را هم شکسته مجددا به ۱۱۰ زنگ زدم جالب اینجاست هر بار به پلیس زنگ میزنم پلیس به اتفاق خریدار میاید لطفا راهنماییم بفرمایید

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده شما نیاز به بررسی دارد ولی بطور کلی آن شخص برخلاف قانون رفتار نموده و در صورتی که وسایل واسباب اثاثیه موروثی اگر درخانه باشد شما میتوانید با دستور موقت حکم توقیف خانه را بگیرید و از آن آقا شکایت کیفری نمایید وهرچقدر هم که در کلانتری نفوذ داشته باشد میتوان حکم جلب او را گرفت لذا ضروریست که ابتدا مدارک وشرایط شما بررسی گردد وسپس اقدام قانونی انجام پذیرد