میتونم تحصیل کنم، پدرم نمیتونه شاکی بشه و بگه من اجازه ندادم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۱ #52627155

با سلام من دختری ۲۰ ساله ام و پدر و مادرم در حال جدا شدن هستن من پیش مادرم زندگی میکنم. دانشگاه قبول شدم یه شهر دیگه پدرم مخالفت میکند باید چیکار کنم میتونم تحصیل کنم پدرم نمیتونه شاکی بشه و بگه من اجازه ندادم؟ لطفا دقیق راهنماییم کنید اگر برای خابگاهم نیاز به امضای پدرم باشد باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا شما به سن قانونی جهت اخذ تصمیمات برای زندگی خویش رسیده اید و میتوانید شخصا در برخی امور تصنین بگیرید . دوما در صورت گرفتن خوابگاه دانشجویی که پدر شما نیز نگران امنیت شما نباشد مانعی نیست

سلام مانع قانونی برای تحصیل شما وجود نداره

با سلام
قانونا شما از سن حضانت خارج هستید و برای تحصیل در شهر دیگر نیاز به اذن پدر ندارید
اما اگر خوابگاه درخواست رضایتنامه از پدر کرد به طلاق نامه پدر و مادر استناد کنید.

خیر نیازی به اجازه پدر نداریدچون بالغ و رشید هستید و بابت خوابگاه هم میتوانید شماره مادربزرگتان را بدهید

سلام
تحصیل کردن و خوابگاه رفتن شما نیازی به رضایت یا امضایی از جانب پدر شما ندارد.
همچنین اینکه در صورت اقدام میتونید به طور معقولی که دادگاه و قاضی تشخیص میده از پدرتون نفقه و خرجی هم بگیرید.

به لحاظ قانونی نیازی به اذن پدر ندارید ولی معمولا خوابگاهها برای جلوگیری از تبعات احتمالی درخواست رضایتنامه از پدر را می نمایند .

با سلام
بعد از ۱۸سالگی استقلال مالی که دارید و تعیین شرایط تحصیل و زندگی نیز با خودتان است