آیا میتوانم قرارداد را فسخ کنم و جهت جبران خسارتی که بمن وارد شد مبلغ خسارتی که در قرارداد امده را طلب کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۵ #52611702

سلام. لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید:
ماشینی رو که فروختم قسمتی از ان را یک خودرو گرفتم و مابقی ان را چک.
در قراردادم ذکر کردم که در صورت پاس نشدن چک فروشنده که من باشم میتوانم معاملعه را فسخ کنم و برای خسارت به ازای هر روز دیر کرد از تاریخ پاس نشدن چک مبلغی را مطالبه کنم و خودرو نزد خریدار بصورت امانت میباشد.
خودرویی را که در قبال قسمتی از وجه ثمن دریافت کردم را فروختم. و حالا برای دریافت مبلغ چک به بانک رفتم که چک پاس نشد و بلا محل بود. پس از چندین بار رفت و امد خریدار چک را پاس نمیکند و امروز و فردا میکند.
سوالم این است آیا میتوانم قرارداد را فسخ کنم و جهت جبران خسارتی که بمن وارد شد مبلغ خسارتی که در قرارداد امده را طلب کنم و اینکه تکلیف ان خودرویی که بابت قسمت از وجه ثمن دریافت کردم چگونه است.
شایان ذکر است که در قرارداد حق فسخ در قرارداد در صورت پاس نشدن چک با من میباشد و من هیچگونه وکالت فروش و سندی رو به خریدار انتقال ندادم حتی مبایعه نامه فقط در نزد خودم میباشد.
البته شایان ذکر است در یکی از دفاتر قضایی طرح شکایت داده ام و در انجا بخاطر چک بلامحل طرح شکایت نمودم که مبلغ نسبتا زیادی بابت رسیدگی از من دریافت شد. البته چکی که از طرف خریدار بمن داده شده مال خود خریدار نیست از یکی از دوستانش گرفته و بمن جهت قسمتی از ثمن قرارداد داده است.
صمیمانه از ان مقامان که با صبر و حوصله جواب میدهند کمال تشکر را دارم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید دادخواست فسخ معامله را به استناد برگشت چک در دادگستری مطرح نمایید وی در خصوص آن قسمتی از ثمن که به عنوان ماشین آن را دریافت نموده اید چنانچه ماشین وجود نداشته باشد معادله قیمت آن را مسترد می نمایید