آیا در صورت مطالبه مهریه، زوج محکوم به پرداخت ۱۴ سکه به همراه مهرالمثل خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #52573351

با سلام.
در عقد دائمی که رابطه صورت گرفته، چنانچه مهر زوجه ۱۴ سکه به همراه یک شرط مجهول ضمن عقد تعیین گردیده باشد، آیا در صورت مطالبه مهریه، زوج محکوم به پرداخت ۱۴ سکه به همراه مهرالمثل خواهد شد، یا صرفا یکی از آنها؟(شرط مجهول از به این شرح می باشد که ظرف ۵ سال آینده مرد خانه ای خریداری کند و سه دانگ آن را به زن منتقل کند.)

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت ۱۴ سکه به عنوان مهر تعیینی بر عهده زوج بوده و مهرالمثل در اینجا مصداق ندارد . شرط مذکور نیز ارتباطی با تقاضای طلاق و پرداخت مهریه نخواهد داشت .

درود
مطالبه مهریه اختصاص به ۱۴ سکه دارد و نسبت به شرط بعلت اینکه در شرط مشخصات ملک معلوم نگردیده و فقط مدت معین گردیده و وصف مجانی بودن ذکر نگردیده میتواند شرط باطل باشد اما شما میتوانید دادخواست الزام زوج به انجام شرط را در صورت گذشت۵سال در دادگاه مطرح نمایید شاید قاضی در صورت حصول شرایط بپذیرد.

با سلام
مهرالمثل طبقه ماده ۱۰۹۱ قانون مدنی زمانی انجام میپذیرد که مهریه از قبل تعیین نشده باشد
مهرالمسی را فقط پرداخت مینمایید یعنی همان ۱۴ سکه