ایا می توانم خودرو یا اثاثیه او را توقیف کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۱ #52560957

سلام. از فردی مبلغی به میزان ۸ میلیون تومان طلب دارم که شکایت کردم و محکوم به پرداخت شده و رای نیز قطعی شده است. و به اجرای احکام ارسال شده است. با استعلام حسابهای بانکی ایشان همه حسابهایش خالی یا مسدودند. این فرد کارمند بانک صادرات است اما در لیست حسابهای ایشان هیچ نامی از بانک صادرات اورده نشده است! با توجه به اینکه حقوق این فرد به حساب بانک صادرات واریز می شود چرا هیچ حسابی از ایشان در بانک صادرات در لیست استعلامی وجود ندارد؟
برای توقیف حقوق او چکار باید کرد؟
ایا می توان حبس او را درخواست کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است.

سلام
امکان توقیف خودرو و یک چهارم حقوق ایشان را دارید

باسلام
با درخواست استعلام میتوانید تا یک چهارم حقوق ایشان را توقیف کنید

بله می توانید توقیف کنید و قوقشان را یک چهارم قیف نمایید .

بادرودوسلام حقوق تایک چهارم قابل توقیف می باشد.درخواست استعلام دهید.

میتوانید خودروی ایشان را به انضمام حساب مالیش را توقیف کنید و در غیر اینصورت در نهیت حکم جلب ایشان را بگیرید

با سلام
دادخواست تامین خواسته دهید و استعلام حساب صادرات از بانک نامبرده