می توانم بابت نفقه بجای پسرم اقدام کنم که لازم نباشد رو در روی پدرش قرار بگیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۸۶ #52534507

شوهر سابقم ۱۰ سال پیش که پسرم ۱۵ ساله بود از کشور خارج شد و با وکالت طلاق توافقی داد. نفقه ای برای فرزند پرداخت نکرده. اگر الان در ایران باشد و دادخواست نفقه معوقه بدهیم، اولا من می توانم بجای پسرم اقدام کنم که لازم نباشد رو در روی پدرش قرار بگیرد؟ دوما اگر شوهر سابقم از اقوامش شاهد قلابی بیاورد که نفقه را پرداخت کرده و با هم هماهنگ کرده باشند، چطور باید ثابت کنم دروغ می گویند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود نفقه گذشته فرزند قابل مطالبه نیست

با سلام و احترام

طبق قانون امکان دریافت نفقه ایام گذشته فرزند میسر نبوده و این حق صرفا برای زوجه تعیین شده است.

درخواست نفقه ایام گذشته برای اولاد امکان پذیر نیست.

سلام
امکان مطالبه نفقه گذشته فرزند را ندارید

باسلام
امکان دریافت نفقه معوقه برای فرزندان وجود ندارد و نفقه معوقه صرفا برای زوجه می باشد

با درود دریافت نفقه معوقه صرفا برای زوجه متصور است

درخواست نفقه ایام گذشته برای فرزند امکان پذیر نیست