قاضی گفت اقرار کن با توبه کارت رو حل کنم که اقرار نکردم؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۳۸ #52531627

سلام و خدا قوت
چندی پیش با همسایه طبقه ۴ درگیری لفظی پیش اومد،که تو بیمارستنی مشغول هست
فردا شب ساعت ۱۲ دم در خانه مارو زد گفت ۱۱۰ پایین کارت داره
رفتم دم در دستبند زدن و مرا به پزشکی قانونی بردن و الکل تنفسی ۱۳۰ درصد مثبت شد و دو مامور هم شهادت داد که من مست بودم.تو پروندم شرب خمر عربده کشی و تهدید نوشته شده.بخاطر رابطه ای که تو کلانتری داره مامورا شهادت دادن،هم تو کلانتری و هم در حضور قاضی منکر شدم و عنوان کردم که محلول ضد عفونی دهان استفاده کردم احتمالا بخاطر اون مثبت شدم.،ضمنا تفهیم جرمم هم شرب خمر بود،قاضی گفت اقرار کن با توبه کارت رو حل کنم که اقرار نکردم
لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان محکومیت شما می باشد.

سلام دوست عزیز، بررسی صورتجلسه و مستندات ضروری است

با سلام و احترام

به صرف مثبت بودن نتیجه تست شرب خمر اثبات نمی شود. و شهادت نیز باید مبتنی بر مشاهده مصرف الکل بوده باشد.

اگر اقرار نکنید برشما ثابت نمی شود چون تست الکل شبه دارد.

امکان محکومیت دارید و جرم با سایر ادله بدون اقرار شما هم ثابت می‌شود.

باسلام باتوجه به شهادت شهود و تست مثبت امکان مجازات شما وجود خواهد داشت.

سلام.در صورت عدم اقرار شما در کلانتری و دادسرا تبرئه خواهید شد.