شهادت اقوام درجه یک، قابل استناد است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۵ #52528630

سلام
اگر شخصی به شما افترا خیلی بدی بزنه و در جمع چندین شاهد از جمله برادر خواهر پدر و داماد باشند ایا شهادت انها مدرک کافی به حساب میاد

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
با سلام
وجود قرابت سببی و نسبی مانع از پذیرش شهادت شرعی نیست (آیین دادرسی کیفری)

سلام

بله شهادت اقوام درجه یک قابل اظهار می باشد و منع قانونی ندارد.

سلام
احراز شرایط شاهد به نظر قاضی بستگی دارد و تشخیص درجه اعتبار شهادت نیز با قاضی محترم است.در خصوص عدم اعتبار شهادت اقوام درجه یک قانونی وجود ندارد.

در قانون تنها شهادت افرادی که نفع شخصی در دعوا دارند پذیرفته نیست. اما شاهد باید از روی قطع و یقین به نحوی که مستند به امور حسی و متعارف باشد شهادت دهد.