موجر آیا حق قطع کردن کولر رو داره یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۳ #52517563

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان،ممنون که وقت با ارزشتونو میزارید و به سوالات پاسخ میدید،سپاس
دوستی دارم که در یک منزل مستاجره بعد از گذشت ۳ الی۴ ماه صاحب خونه شروع به بهانه تراشی کرد و رفت حکم تخلیه گرفت، که هنوز بخاطر شرایط کرونا حکم اجرایی نشده ولی موجر توی این گرما برق کولر و قطع کرده که نتونن توی این گرما طاقت بیارن، از طرفی هم چند شب پیش زن صاحبخونه اومده تمام شیشه های خونه دوستم و با سنگ شکسته و پسر صاحبخونه شروع به فحاشی کرده، میخواستم بپرسم ایا حق قطع کردن کولر رو داره یا نه؟ ایا اگر شکایت بکنن بخاطر این مسئله چه تصمیمی یا خسارتی برای دوستم در نظر میگیرن؟
با سپاس و درود فروان

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما میتوانید اظهارنامه بفرستید و یا تامین دلیل از شورای حل اختلاف بگیرید که چنین حقی ندارد . در خدمتم

در صورتی که دستور یا حکم تخلیه صادر شده ولی به دلیل بیماری کرونا امکان اجرای آن از طریق اجرای احکام به دلایل قانونی وجود ندارد، موضوع مشمول مقررات اجاره مندرج در قانون مدنی است و به این واسطه مستاجر می بایست به ازای مدت سکونت پس از انقضای قرارداد، اقدام به پرداخت اجرت المثل نماید. در تمام این مدت وی مستاجر منزل مزبور به حساب آمده و از کلیه ی حقوق انتفاعی ملک اعم گرمایش و سرمایش آن نیز بهره مند خواهد بود. در این حالت، هرگونه ممانعت از این حقوق تحت عنوان مزاحمت ملکی قابلیت پیگرد دارد. سایر موارد هم که مشخصا مشمول عناوین خاص توهین و مزاحمت هستند.

با سلام.برای قطع کولر میتوانید با عنوان ممانعت از حق و برای مزاحمت ها و فحاشی هایی که انجام می دهند با عنوان مزاحمت و فحاشی از ایشان شکایت کنید.

نه خیر چنین حقی را ندارد. در صورت اثبات ادعای شما مبنی بر آزار و ایذا توسط شخص ثالث ، میتواند تحت پیگرد واقع شود.