برگه سجل کیفری برای بنده تنظیم خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۹ #52503681

سلام خسته نباشید از بنده شکایت شده ولی پرونده من هنوز به دادگاه ارسال نشده میخواستم بدونم در صورت محکومیت بنده به ۶ ماه حبس به جرم ضرب و شتم در صورتی که من سنم ۱۸ سال هست ولی ۱۸ سال تمام نیست برگه سجل کیفری برای بنده تنظیم خواهد شد یا خیر خیلی ممنونم لطفا زودتر جواب بدید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر . سوء سابقه ای برای شما منظور نمیشود .

با سلام
طبق قانون جدید ، چنانچه جرم در زیر سن قانونی انجام گرفته باشد برای مرتکب سابقه کیفری ثبت نخواهد شد

در صورت محکومیت شما درد داگاه این محکومیت در سجل کیفری ثبت میشود اما اگر نگران سوپیشینه هستید این مورد یعنی ۶ ماه حبس در گواهی سو پیشینه نمی اید..در کل موارد منحصر و خاصی طبق ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی هستند که در گواهی سوپیشینه تنها درج میشود اما هر جرمی در سجل کیفری مجرم درج خواهد شد.