مشکل ثبت واستعلام شناسنامه را چگونه حل کنیم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۲۸ #5250

من فرزند ارشد خانواده ام ،پدرم افغانی بوده مادرم ایرانی پدرم شناسنامه ای شاهی داشته شناسنامه من بوسیله شناسنامه مادرم اخذ شده وبرادردیگری دارم که شناسنامه اش با شناسنامه شاهی بابام اخذشده پدرم شناسنامه را برای تعویض وتبدیل به اسلامی کردن به ثبت احوال می دهد که انجا ظاهرا تشخیص می دهند شناسنامه جعلی وبدون سند است به هرحال شناسنامه ای به بابام داده نمیشود تا اینکه پدرم فوت می شود برادر کوچکترم دارای کارت ملی وبه خدمت رفته است سه سال ازخدمت او میگذرد اما تاحال برای او کارت پایان خدمت صادرنشده بنده به عنوان سرپرست مادرم که تحت پوشش کمیته امداد است می خواهم معافیت کفالت بگیرم استعلامی که ازطرف کمیته جهت استعلام مشخصات شناسنامه فرزندان مادرم به ثبت احوال داده شده با این مشکل مواجه است که اگراستعلام انجام شود به گفته ثبت احوال شناسنامه برادر دیگرم که با شناسنامه پدرم اخذ شده باطل می شود حالا راه چاره چیست ؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موکل گرامی
به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید.
1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در قسمت پرتال مشتریان با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید.
2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.)
3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.
موفق باشید