برای دفاع در برابر اتهام توهین که شهادت کذب داده شده بر علیه من، می تونم از شهود معارض استفاده کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۲۷۳ #52484133

با سلام
متاسفانه به صورت کذب از من بابت(( توهین و فحاشی)) شکایت شده و شاکی یک شاهد معرفی کرده.
بنده در محل وقوع درگیری سه نفر شاهد دارم که در جریان اتفاق پیش آمده، حضور داشتند. و می توانند گواهی دهند که شاکی پرونده با من درگیر شده. ولی بنده بجز خویشتن داری و دعوت به آرامش در آن زمان و مکان عملی که منجر به تهدید یا توهین شخص شاکی باشد انجام نداده ام.
برای دفاع در برابر اتهام توهین که شهادت کذب داده شده بر علیه من، می تونم از شهود معارض استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شهود خود را معرفی نمایید
و شهود ایشان را جرح نمایید و میتوانید به ادله ی دیگری نیز استناد کنید

شهود خویش را به دادگاه معرفی نمایید.

با سلام
شما میتوانید شهود خود را به دادگاه معرفی کنید همچنین میتوانید شاهد تعیینی توسط شاکی را جرح کنید

درود
بله شما نیز می توانید تقاضا کنید اظهارات شهود شما نیز استماع شود.

با سلام و درود . شما هم میبایست شهود خود را معرفی کنید .

شهود خود را معرفی نمایید

با سلام
شما نیز در صورت صلاحدید مقام میتونین شهود خود را در مقام دفاع خود معرفی نمائید ولی درصورتی که شاهد طرف بصورت کذب شهادت داده میتونین شاهد را جرح نمائید ودرصورت اثبات ادعای طرف مقابل بر مبنای شهادت کذب بعدا از ایشان تحت شهادت کذب طرح شکایت نمایید واگر پیروز شدید برای پرونده قبلی دادخواست اعاده دادرسی کیفری نمایید