آیا با برگه تاییدیه پزشکی و مدارک بستریم میتونم تا زمان پیدا کردن کار اقساط رو نپردازم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۱ #52475504

با سلام
دو ساله که عقد هستیم و در دوران نامزدی. خانمم مهریه رو اجرا گذاشت و من هم تا ماه قبل یک سوم حقوقم رو به طور قسطی به ایشان پرداخت کردم (طبق حکم دادگاه) هیچ مال و اموالی و خودرویی ندارم. الان بیکار شدم و چون بیماری سیستم ایمنی ( لوپوس ) و رماتیسم شدید مفاصل دارم و هر آزمایشی میدهم نشان میدهد که بیماری جدی دارم و نهایتا منجر به عدم جذب و استخدام بنده میشود.کلی دارو از هلال احمر میگیرم و مصرف دارم. نمیدونم چیکار کنم. مادرم رو هم بنده نگه میدارم و از پدر مرحومم هم حقوقی نداشت که به مادرم برسه.خرجشو من میدم. الان میترسم حالا که نمیتونم حتی اقساط مهریه رو هم بدم، با این وضعیت بیماری خانمم حکم جلبم رو بگیره و برم زندان.چیکار کنم. آیا با برگه تاییدیه پزشکی و مدارک بستریم میتونم تا زمان پیدا کردن کار اقساط رو نپردازم؟
لطفا راهنمایی بفرمایید .خیلی ممنونم .

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما محکوم به پرداخت اقساط هستید اما میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تعدیل اقساط بدهید.

با سلام. در صورتی که تا به الان دادخواست اعسار نداده اید، این دادخواست را تقدیم دادگاه بدوی کنید.
در صورتی که قبلا دادخواست اعسار داده اید و در شرایط حاضر قادر به پرداخت اقساط نمی باشید، دادخواست تعدیل به دادگاه تقدیم کنید. با توجه به شرایط فیزیکی شما و گرانی سکه و... به احتمال بسیار قوی با درخواست شما موافقت می گردد.

شما محکوم هستید لاکن دادخواست تعدیل اقساط را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

با سلام
شما میتوانید دادخواست تعدیل با ارائه دلیل محکمه پسند به مرجع قضایی ارائه نمایید

باسلام
با صدور حکم و قطعی شدن آن شما ملزم به پرداخت دین هستید مگر اینکه دادخواست تعدیل دهید تا اقلا از میزان اقساط آن کم گردد

به مهر
اگر دادخواست اعسار از پرداخت محکون به تا کنون نداده اید ابتدا دادخواست اعسار دهید.
اگر دادخواست اعسار داده اید اکنون دادخواست تعدیل دهید.
در هر صورت به دفتر خدمات قضایی می بایست مراجعه و دادخواست ثبت نمایید.

سلام. به هرحال باید اقساط را بپردازید مگر اینکه مجددا دادخواست تعدیل در اقساط بدهید و اقساط را بخاطر شرایط سختتان و با استناد به مدارک پزشکیتان همچنین تورم شدید و کرونا کمتر کنید.