کارشناسی نادرست تشخیص رنگ خودرو موجب ضرر و زیان تا سقف ۴۰میلیون شد کجا باید دادخواست و شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۵۶ #52469267

خودرویی برای کارشناسی بردم کارشناس با درج عبارت شاسی ها جوشکاری و خوردگی دارد دو
تا مشتری را ازدست دادم و هنگامیکه قیمت را ۴۰میلیون تومان پایینتربرای فروش گذاشتم و قرارداد نوشته شد کارشناس دیگری کذب این موضوع رو اعلام کرد حالا میخام از کارشناس قبلی شکایت کنم به کجا باید مراجعه کنم و دا خواست برای کجا باید تنظیم کنم ؟؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق کانون کارشناسان پیگیری نمایید.

از طریق کانون کارشناسان پیگیری کنید...

موضوع را از طریق کانون کارشناسان پیگیری نمائید

با درود از طریق شکایت در دادسرای انتظامی کانون کارشناسان قابل پیگیری است میباشد

باسلام
موضوع را از طریق کانون کارشناسان پیگیری نمائید

موضوع از طریق شکایت در دادسرای انتظامی کانون کارشناسان قابل پیگیری است .

بادرودوسلام توسط کانون کارشناسان پیگیری نمایید.