اثبات جعل قولنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۶۶۴ #52468577

با سلام
برادرم با ساخت یک "قولنامه جعلی" ادعای خرید ملکی فاقد سند را از پدر مرحومم کرده و با این ادعای متصرف بودن برای گرفتن سند در اداره شهرسازی پرونده تشکیل داده!!

مواردی در "قولنامه جعلی" که قابل توجه هست اینکه :

۱_ در تاریخ قولنامه برادرم ۱۴ ساله بوده که حتی شناسنامشم عکس دار نبوده
۲_ امضای درج شده بنام پدرم با امضای مسلم الصدور وی مطابقت ندارد
۳_ قید اشتراکات گاز و آب و برق در قولنامه درصورتی که تاکنون ملک مذکور این اشتراکات را ندارد و استعلام شده ندارند
۴_قولنامه بدون شاهد و بدون اثر انگشت است
۵_برادرم از ارائه اصل قولنامه امتناع میکند و فقط یک نسخه کپی برابراصل آن موجود است
۶_ در قولنامه ادعا شده که ملک ویلایی است درصورتی که در آن زمان این ملک فقط زمین خالی بوده است
..
به نظر شما عزیزان این موارد برای اثبات "جعلی بودن قولنامه" کافی است؟

مشاوره حقوقی جعل
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جعل به کارشناسی ارجاع میشه

سلام .شکایت جعل مطرح نمایید تا موصوع کارشناسی شود

با درود
پس از ثبت دادخواست جعل به کارشناسی ارجاع خواهد شد.

با سلام
همینکه از ارائه اصل مدرک خوداری نمایید دادگاه میتواند این موضوع را از قرینه مثبته تلقی نماید.

سلام وقت بخیر
خواستار جعل با اخذ نظر کارشناس شوید.

با درود با کمک نظر کارشناسی دادخواست جعل بدهید

با سلام، شکایت جعل را مطرح کنید