آیا برای بنده حکم خاصی صادر میشود و یا امکان پیگیری آن فرد هست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۱ #52461802

سلام
چند وقت پیش شخصی در تلگرام به بنده پیام دادن برای خرید ارز دیجیتال (با قیمت خوبی از من خرید کردن) البته بنده برای فروش ارزهای دیجیتالم قبلا در چند گروه تبلیغ خود را کرده بودم که ایشون از همان طریق من را پیدا کردن
آن شخص اول مبلغ را برای من کارت به کارت میکرد و بعد من ارز او را به حساب کیف پولش واریز میکردم
چند بازی ارز به او فروختم
تا چند وقت پیش متوجه شدم که آن مبالغ که به حساب من واریز میشده از حساب های کلاهبرداری شده میباشد

اکنون در تلگرام فقط یک آیدی از اون دارم و چت را هم از دوطرف پاک کرده است

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق پلیس فتا قابل پیگیری است

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بدوا به پلیس فتا مراجعه نمایید تا کسب تکلیف کنید اگر نیاز شد به دادسرای ویژه جرایم رایانه ای باید شکات خود را طرح کنید .

میتوانید از طریق پلیس فتا شکایت کنید

سلام
پلیس فتا مراجعه کنید و ار آنجا پیگیری نمایید.

سلام.وجوه به صاحبان اصلی باید مسترد شود وشما نیز باید عدم اطلاع خود از موضوع را واینکه خود مالباخته ایدرا ثابت کنید تا اتهامی متوجه شما نشود. از طرف دیگر میتوانید علیه این فرد شکایت کنید.

چون مبالغ ب حساب شما واریز شده در واقع شما نیز مسئولیت دارید لیکن بواسطه ارائه مستندات امکان رفع اتهام از شما وجود دارد،میتوانید موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری و پس از شناسایی شخص اقدام ب طرح شکایت در این زمینه نمایید

در بدو امر مسئولیت با شماست و البته امکان شکایت برای شما وجود دارد.