بدون صدور اجرائیه نمیشود درخواست ازدواج مجدد داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰ #52440806

با سلام
من شنیدم وقتی اجرائیه در تمکین صادر میشه، مامور میفرستن دره خونه پدر زنم
ایا این واقعیت داره؟
من نمی خوام مامور دره خونشون بفرستم
نمیشه بدون درخواست اجرائیه مستقیم درخواست ازدواج مجدد بدم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صرف محکومیت به الزام به تمکین زوجه و عدم تمکین وی نمیتوان ازدواج مجدد نمود پس از این مرحله عدم تمکین زوجه به عنوان یکی از دلایل تقدیم دادخواست صدور حکم به اجازه ازدواج مجدد شماست اگر در جریان نیستید لازم به ذکر است شما در سند نکاحیه در جریان چندین امضایی که معمولا بدون مطالعه فرموده اید زوجه را وکیل و وکیل در توکیل نموده اید که در صورت اختیار نمودن زن دیگر ایشان بتواند بدون اجازه شما خود را مطلقه نماید

سلام
در صورتیکه نشوز ایشان اثبات نشود نمیتوانید اقدام به اخذ گواهی اذن ازدواج نمایید.

با سلام
انچه ملاک عدم تمکین زوجه میگردد بواسطه صدور حکم الزام به تمکین صدور اجراییه خواهد بود تا معلوم گردد که زوجه بازگشت به زندگی مشترک خواهد داشت یا خیر لذا این امر لازم وضروری خواهد بود

خیر باید گواهی نشوز صادر بشه و بعد و ایت مستلزم اینه خانم به مامور مدد کار اجتماعی بکه من تمکین نمیکنم