اگر متهم هیچ مالی برای پرداخت ضرر زیان نداشته باشد، دادگاه مبلغ ضرر و زیان رو تقسیط میکند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۵۷ #52425778

با سلام و روز بخیر

ببخشید حکمی که ۶۰ میلیون رد مال و ۶۰ میلیون جزای نقدی باشد (کیفری، کلاهبرداری) و یکسال حبس اگر این دو مبلغ نقدا پرداخت شود و دوباره طرفین درخواست ضرر و زیان کنند و متهم هیچ مالی برای پرداخت ضرر زیان نداشته باشد..، دادگاه مبلغ ضرر و زیان رو تقسیط میکند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت دادخواست اعسار و پذیرش آن از سوی دادگاه پرداخت به صورت اقساط خواهد بود

اگر اعسارپذیرفته شده باشه بله تقسیط می شود

درود بر شما، چنانچه محکوم تمکن پرداخت نشده باشد و دادخواست اعسار دهد، بعد از احراز اعسار، تقسیط خواهد شد.

سلام وقت بخیر
در صورت اثبات از پرداخت یکجای ضرر و زیان دادخواست اعسار پذیرفته شده و قابل تقسیط است.

با سلام
درصورتی که دادگاه دادخواست ضرر و زیان را بپذیرد و حکم به پرداخت دهد می توانید دادخواست اعسار بدهید ممکن نیز هست دادخواست ضرر و زیان رد شود چرا که دادگاه نسبت به جرم حکم محکومیت صادر نموده است ‌.

با درود اگر ندار باشد و اعسار دهد و اعسارش مورد پذیرش قرار گیرد بله تقسیط خواهد شد.

در صورتی که بتواند معسر بودن خود را اثبات کند، بله